perun pro

domov domov
e-mail email

Programi po meri

Programi po naročilu

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletnih strani

Izdelava spletne trgovine

Izdelava spletne trgovine

Mobilne tehnologije

Mobilne tehnologije

Celostne resitve

Celostne rešitve

Izdelava spletnih strani

Zakaj pri izdelavi spletne strani izbrati nas

Vse se začne z željo in potrebo. Potrebo, da bi med množico strani na svetovnem spletu bili ustrezno predstavljeni in še bolj, da bi bili opazni. Morda spletno stran že imate, a je neredno vzdrževana, z zastarelimi podatki. Ali pa imate idejo kako zaposlenim poenostaviti obveščanje, predstaviti poslovnim partnerjem podatke ali cenike, za katere ne želite, da so vidni tudi drugim. Morda imate dobro idejo in vlagatelja, rabite pa le še nekoga, ki bo spletno stran realiziral ... natančneje, potrebujete nekoga, ki bo poskrbel za izdelavo spletne strani.

CMS sistem

Gre za način, ki se je v zadnjih letih izkazal za prevladujočega, saj je za vas najlažji in najučinkovitejši, v končni fazi pa tudi najcenejši način upravljanja z vašo spletno stranjo. Besedna zveza "CMS sistem" označuje informacijski sistem, ki je integriran v vašo spletno stran, omogoča pa prijavo z uporabniškim imenom ter geslom ter spreminjanje ali dodajanje novic, artiklov, slik, ostalih multimedijskih vsebin, datotek, cenikov, itd... Vi kot naročnik tako dobite maksimalno kontrolo nad svojo stranjo, s tem pa ažurnost spletne strani in urejanje brez dodatnih stroškov.

Naše prednosti

V podjetju smo mnenja, da lahko stranki nudimo dovolj visok nivo kakovosti le z lastnim sistemom za urejanje vsebin (t.i. CMS sistem). Tako so spletne aplikacije v celoti plod našega lastnega dela in razvoja ter se izogibamo že narejenih rešitev (Mambo, Joomla, ...), ki pogosto zavirajo vizijo uporabnika. Prepričani smo, da je nemogoče strankam ponujati neki generični paket za fiksno vsoto. Po naših izkušnjah niti dva projekta nista enaka, seveda ob predpostavki, da je opravljeno delo izvedeno kvalitetno ter v dogovorjenem roku.
Naša prednost so individualni pristop, visoka prilagodljivost aplikacije strankinim zahtevam z modularno zasnovo in posledično splošna razširljivost, uporaba naprednih tehnologij ter dobra varnost pred različnimi vrstami spletnih napadov. Mnenja smo, da se mora spletna stran prilagoditi željam uporabnikov in ne obratno.

Celovita ponudba izdelave

V podjetju verjamemo v celovito ponudbo, tako nudimo celostne storitve s področja informacijske tehnologije. Začnemo s svetovanjem, pomagamo z idejami ter izkušnjami in skupaj zasnujemo pregledno, intuitivno spletno stran po najnovejših standardih. Nato naredimo unikaten, moderen ter privlačen dizajn, ga razrežemo v HTML, ves čas pa budno spremljamo validacijo strani. Stran prilagodimo tudi različnim brskalnikom, tako uporabniška izkušnja ostane neokrnjena neodvisno od platforme. Stran tudi optimiziramo za spletne iskalnike, ves čas pa pazimo, da je uporabniška izkušnja pozitivna. Obiskovalci zato zlahka najdejo željene informacije.

Glavni del je seveda programiranje dinamičnih vsebin. Uporabljamo programski jezik Java, ki nam omogoča največji nivo kompleksnosti ter prilagodljivosti. V Javi je pisan tudi naš CMS sistem, pri izdelavi spletnih strani pa uporabljamo tudi druge tehnologije, kot so JavaScript, Ajax, CSS, Flash in podobno. Če je potrebno, registriramo željeno domeno (www.vasastran.si), uredimo elektronske naslove na tej domeni, ter konfiguriramo morebitne poddomene (poddomena.vasastran.si).

Ker je potrebno spletno stran še gostovati, za to poskrbi naše podjetje na hitrih in zanesljivih strežnikih. Hkrati vzdržujemo spletno aplikacijo, pazimo na redne varnostne kopije, brezplačno odpravimo morebitne napake, nudimo tehnično podporo ter podrobno analizo oz. statistiko obiska.

V primeru sprememb ali novih želja pa zaradi modularne zasnove zlahka dodamo novo funkcionalnost. To naredimo z novim modulom, ki ga implementiramo v že obstoječo stran. Primeri takih modulov so recimo anketa, forum, spletna galerija, podroben iskalnik po strani, internetna trgovina, plačevanje s kreditnimi karticami, ...

Tehnologije in programski jeziki izdelave spletne strani:

Java EE, JPA, HTML, CSS, Javascript, Ajax, Flash

«  Nazaj na rešitve