perun pro

domov domov
e-mail email

Vizitka podjetja

Reference spletnih strani, internetnih trgovin ter programov

Portal za nabavnike in kupce Tech-Market.eu

Spletni portal predstavlja novo priložnost, orodje in prostor za srečevanje nabavnikov in dobaviteljev, saj rešuje v osnovi preprost problem iskanja le-teh. Nabavniki podjetij imajo tako v rokah močno orodje, s katerim si lahko pomagajo pri iskanju novih dobaviteljev, proizvajalcem pa omogoča dostop do novih kupcev. Cilj je pospešiti in olajšati navezovanje stikov na področju slovenske industrije.
Oddaja ponudb in povpraševanj je popolnoma prilagojena področjem kovinsko predelovalne in elektroindustrije, uporabniki pa prejemajo ponudbe in ustrezna povpraševanja glede na klasifikacijo tudi preko elektronske pošte.
» www.tech-market.eu

Spletna dražba vozil in ostalih stvari Botis.eu

Botis.eu organizira spletne dražbe vozil za poklicne trgovce z vozili in različne avtohiše. V bodoče bodo organizirane tudi dražbe za ostale pravne in fizične osebe, ki se poklicno ne ukvarjajo s trgovanjem z vozili.
Na spletnem mestu se vsak dan odvijajo dinamične dražbe vozil, kjer lahko registrirani uporabniki na preprost in pregleden način oddajajo ponudbe za posamezne izdelke, nad vnosom izdelkov ter administracijo pa ima naročnik popolno kontrolo.
V podjetju smo poskrbeli tudi za celostno grafično podobo, osnova dražbenega sistema pa je seveda inovativen način spletnih avkcij, ki temelji na lastnem sistemu za urejanje vsebin (CMS sistem).
» www.botis.eu

Predstavitev Optimo posteljnih sistemov in ležišč

Podjetje DOMA-KO d.o.o. zastopa in prodaja vrhunske blagovne znamke, ki nudijo vse za najboljši spanec. Blagovna znamka OPTIMO Posteljni sistemi ponuja klasične vzmetnice, ležišča iz pen ter lateksa. Vodne postelje STILLWATER ter ležišče na osnovi zraka Optimo Air nudita vrhunsko ležalno udobje, krona vseh pa je blagovna znamka AUSTRO/FLEX, ki v sebi združuje najvišje trenutno veljavne standarde in vrhunsko tehnologijo na področju spanja.
Na obsežni spletni predstavitvi so izpostavljene posamezne blagovne znamke ter aktualni izdelki za spanje. Izdelke iz iste serije je mogoče med seboj tudi temeljito primerjati, kar obiskovalcu olajša izbiro.
Posebno pozornost smo namenili tudi predstavitvi prodajnih mest, na strani pa najdemo tudi podatke o podjetju, aktualne cenike, novice, kataloge, akcije, terminološki slovar spalnih pojmov in drugo.
Nad vso vsebino ima naročnik popolno kontrolo preko našega sistema za urejanje vsebin.
» www.optimo.si

Predstavitev linearnih vodil in ostale linearne tehnike

Podjetje Hypex, Lesce, d.o.o. se poleg posredništva pri prodaji ukvarja tudi z razvojem ter proizvodnjo določenih segmentov linearne tehnike. Spletna stran Unimotion.eu predstavi to novo linijo linearnih vodil, ki so plod lastnega razvoja ter dolgoletnih izkušenj.
Obiskovalci imajo na spletni strani možnost izbrati svoje delovno okolje ter zahtevati prilagojeno povpraševanje. Za vso vsebino skrbi naročnik sam, preko našega sistema za urejanje vsebin.
» www.unimotion.eu

Osrednja spletna stran Centra nevladnih organizacij

Spletna stran cNVOs.si nudi obširen pregled aktualnega dogajanja na različnih področjih, od zaščite človekovih pravic, enakosti med spoloma, varstva okolja in ohranjanja narave do kulture, socialnega in zdravstvenega varstva, filantropije, mladih, znanosti in izobraževanja, razvojnega sodelovanja ter evropskih zadev.

Poseben izziv pri izdelavi je predstavljala obilica informacij, ki jih je bilo potrebno predstaviti na pregleden in logičen način. Poseben modul skrbi za prijavo in urejanje izobraževanj, ki jih Center nevladnih organizacij pogosto organizira, dodan je enotni koledar dogodkov, razpisov (ki so objavljeni ločeno na spletni strani www.razpisi.info) ter izobraževanj.
» www.cnvos.si

Socialni Dialog - projekt dialoga socialnih partnerjev

Projekt Socialni Dialog je namenjen krepitvi vloge socialnega dialoga na vseh ravneh delovanja, povečanju usklajenosti delovanja socialnih partnerjev, vključevanju širše javnosti v proces socialnega dialoga ter utrditvi pretoka informacij med teorijo in prakso.
V podjetju smo poskrbeli tudi za celotno grafično podobo ter vizualno plat spletne strani.
» www.socialnidialog.si

Dobrodelen - podarite 0,5% dohodnine

Akcija Dobrodelen.si je namenjena v pomoč vsem, ki bi radi namenili do 0,5 % svoje dohodnine kateri izmed nevladnih organizacij. V seznamu je več kot 4500 tovrstnih organizacij, med katerimi lahko uporabnik prosto išče ter dodaja na seznam obdarovancev. Sistem nato naredi priročen predizpolnjen PDF, ki ga je potrebno le še natisniti ter poslati.
Akcijo 'Nič vas ne stane, da ste dobrodelni' vodi Zavod Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij - CNVOS s podporo Ministrstva za javno upravo, za spletno podobo je poskrbela agencija Saatchi & Saatchi, za tehnični del pa smo poskrbeli v podjetju Perun Pro.
» www.dobrodelen.si

Philoguerrillo - vizualizacije filozofskih citatov na majicah in plakatih

Philoguerrillo je filozofsko - oblikovalski projekt v nastajanju, ki preizkuša nove oblike posredovanja vednosti. Preko T- majic vrača filozofijo na ulice, predvsem zato, da bi v spontani interakciji ljudi vzpodbudil k premisleku o različnih temah s pomočjo besede in podobe.
Spletna stran je nastala v sodelovanju s priznanim oblikovalcem Lukom Mancini, ki je skupaj s Katarino Mrvar del tandema www.lukatarina.net. Stran je grajena na našem lastnem sistemu za urejanju vsebine, oblikovno podobo pa je naredil naročnik sam. Vizualizacije je mogoče tudi naročiti preko spletne strani.
» www.philoguerrillo.org

Sunval - zdrava otroška hrana

Podjetje BioSvet je zastopnik enega najbolj znanih proizvajalcev zdrave otroške hrane, podjetja Sunval iz Nemčije. Omenjeno podjetje že dolgo skrbi za zdravo, bio otroško prehrano za otroke po dopolnjenem 4. mesecu starosti. Izdelke je moč kupiti v določenih centrih BabyCenter po Sloveniji, lekarnah in trgovinah z zdravo prehrano, seznam pa se ves čas širi.
Na spletni strani je dodana možnost takojšnega online nakupa, skupaj z vso funkcionalnostjo spletne trgovine. Dodatno so na strani še predstavitve produktov, cenik, prodajna mesta, novice in ostale stvari, za vse skupaj pa skrbi naš sistem za urejanje vsebin.
» www.sunval.si

BioSvet - zdrava otroška hrana

Podjetje Biosvet je zastopnik tudi za sadne sokove, naravno kozmetiko in ostale stvari. V kratkem bo na voljo prenovljena spletna trgovina, kjer se bo dalo vse te izdelke tudi kupiti.
» www.biosvet.si

Bio razgradljive vrečke

Onesnaževanje je čedalje večji globalni problem celotnega sveta in s tem vseh nas. Vendar se za zmanjšanja onesnaževanja ni potrebno vedno odpovedati ugodju, ki ga prinašajo načeloma za okolje škodljive snovi.
Prav zato so podjetja razvila patentirano snov, ki naredi plastične vrečke 100% razgradljive. Pod vplivom svetlobe in toplote se odvržena vrečka razgradi na naravi in človeku neškodljive sestavine. V primerjavi z vrečkami iz škroba ali koruze so bio plastične vrečke veliko cenejše, ob vseh prednostih, ki jih prinaša uporaba plastike - velika moč, majhna teža, nosilnost, ... Proizvajalec Tenabio® vrečk je Milhe&Avons iz Marseilla, ki že dobavlja vrečke večjim trgovinskim verigam in individualnim porabnikom vrečk v Franciji in drugod.
» www.bio-vrecke.si

Podjetje Hypex - pnevmatika, cilindri in avtomatizacija

Podjetje Hypex nas je poiskalo z namenom prenove in razširitve obstoječe spletne strani. Naročnik si je že od začetka zamislil tudi spletno trgovino za obstoječe poslovne partnerje. Glavni izziv je bila popolna integracija spletne trgovine v obstoječi poslovni sistem HSP, ki ga podjetja uporablja. Tako so na spletni strani vedno aktualni podatki o zalogi ter sveže cene za vsakega poslovnega partnerja. Skupaj z novim izgledom in vstopno flash animacijo smo v spletno stran integrirali lasten sistem za urejanje vsebin (t.i. CMS sistem), ki naročniku omogoča praktično popoln nadzor nad stranjo. Na spletni strani pa so še podatki o podjetju, novice, galerije slik, mogoče pa se je tudi naročiti na obveščanje preko elektronske pošte.
Osrednja stvar prenovljene spletne strani je predstavitev ter pregled prodajnega in proizvodnega programa, za obstoječe partnerje pa je je glavna sprememba možnost online naročanja izdelkov po vedno aktualni ceni ter s podatkom o zalogi. Pri njih je mogoče dobiti izdelke iz pnevmatike, linearne tehnike, profilne tehnike, procesne tehnike in ostalega.
» www.hypex.si

Brest Pohištvo - dnevne sobe, spalnice in ostalo pohištvo

Podjetje Brest Pohištvo iz Cerknice je eden najbolj znanih slovenskih proizvajalcev pohištva z več kot 60 letno tradicijo, ki na leto naredi več kot 25 milijonov EUR prometa. Za podjetje smo osvežili staro spletno stran ter jo korenito prenovili. Skupaj z novim izgledom in vstopno flash animacijo smo v spletno stran integrirali lasten sistem za urejanje vsebin (CMS sistem), ki naročniku omogoča praktično popoln nadzor nad stranjo.
Njihov prodajni program obsega dnevne sobe, kosovno pohištvo, spalnice ter multifunkcionalno pohištvo ter ravno privlačna in pregledna predstavitev produktov je bil glaven cilj. Na spletni strani pa so še podatki o podjetju, novice, seznam prodajnih mest ter rubrika zaposlitev.
» www.brest.si

Projekt Učne težave - pomoč pri učenju

Projekt »Učne težave« je nastal pod pokroviteljstvom Univerze v Ljubljani, Ministrstva za šolstvo in šport ter Evropske unije, kot partnerja sta pa k projektu pristopila Pedagoška fakulteta v Ljubljani ter Fakulteta za socialno delo. Glavni cilj projekta je razvoj in preizkušanje strokovnih podlag za nadaljnji razvoj in uresničevanje Koncepta dela »učne težave v osnovni šoli«, projekt pa bo trajal do 31.08.2011.
Na strani so objavljeni podatki o projektu, članki, novice ter slikovno in video gradivo.
» www.ucne-tezave.si

Remer in stroji za vodni rez

Podjetje Remer d.o.o. je pooblaščeni zastopnik češkega podjetja PTV iz Prage, ki proizvaja aparate za rezanje z vodo. Stroji za abrazivno rezanje z vodo delujejo pod delovnim tlakom 4130 barov ter zmorejo z vodo ter abrazivom (posebnim peskom) rezati vse mogoče materiale do debeline več kot 300 milimetrov.
Na strani se nahajajo parametri rezanja oz. primerjava med rezanjem z vodo ter ostalimi tehnologijami (laser, plazma), galerija izdelkov in strojev, produkti češkega podjetja, razni članki ter novice.
» www.remer.si

Sistem e-Nefiks na www.Talentiran.si

Spletni portal Talentiran.si je namenjen mladim, ki želijo (p)ostati zaposljivi in tržno zanimivi.
V okviru strani smo v podjetju Perun Pro razvili sodobno orodje e-Nefiks za beleženje neformalno pridobljenih znanj, kompetenc ter izkušenj. Sistem omogoča sprotno beleženje naštetega z možnostjo dopolnjevanja, vnašanja osmih ključnih kompetenc za vseživljenjsko učenje, avtomatsko sestavljanje življenjepisa iz poljubnih informacij in izpis vseh vpisov v vsakem trenutku v PDF datoteko ali preko elektronskega sporočila.
E-nefiks je spletna različica fizičnega Nefiksa, ki kroži med uporabniki že več kot 8 let. Izpisi in beleženje so oblikovani z zadnjimi smernicami Evropske Unije in v skladu z Lizbonsko strategijo. Elektronski Nefiks je brezplačen in prek spleta laže dostopen mladim po vsej Sloveniji.
Prav tako je zanimiv za podjetja, pri katerih največ šteje znanje, saj sistem e-Nefiks omogoča pametno iskanje novih kadrov po regiji delovanja, zanimanjih, izobrazbi, interesnih področjih, neformalnih znanj in podobno.
» enefiks.talentiran.si

Pisali so: Dnevnik prvič, Dnevnik drugič, RTV prvič, RTV drugič, ŠOU Ljubljane, MojMikro, Žurnal, Delo, Finance.

Spletna stran Delta New Wave, d.o.o.

Podjetje nam je zaupalo celovito prenovo obstoječe spletne strani, katero smo jo razširili ter dopolnili. Iz krajše predstavitvene strani smo naredili zmogljiv sistem za vnos artiklov, novic, spletna stran pa je tudi spletna trgovina ki omogoča naročanje pohištva iz Evropske unije ali Kitajske. Na željo naročnika je stran v angleškem jeziku.
» www.deltanewwave.com

Poslovni program Task Scheduler

Organizacija delovnih ekip na gradbiščih, razporejanje po delovnih dnevih, bdenje nad zaposlenimi in trenutnimi projekti je bil problem močnega gradbenega podjetja z Gorenjske. Problem smo rešili z programom TaskScheduler, ki skrbi za vse našteto. Optimizacijski algoritem gladko določa razpored po dnevih, urah ter lokacijah, beleži stranke ter ureja še marsikaj drugega. Aplikacija ponuja tudi pestre zmožnosti prilagajanja.
» TaskScheduler

Društvo za pravice bolnih otrok

Na nas so se obrnili tudi v Društvu za pravice bolnih otrok in sicer so želeli spletno stran, s katero se bodo predstavili Sloveniji. Za dizajn so poskrbeli sami, v ozadju pa bdi naš CMS sistem. Na strani so novice, izjave za javnost ter sporočila medijem.
» www.pravicebolnihotrok.si

Program za kategorizacijo Model View

Pri priznanemu slovenskemu fotografu se je pojavila potreba po specifičnem programu. Po naročilu smo nato naredili program, ki skrbi za evidenco modelov ter organizacijo le-teh v razne poljubne kategorije. Pri iskanju se pri tem prikaže slika.

Clark d.o.o. - program SMSar

Uspešno trgovsko podjetje Clark nam je zaupalo izdelavo programa za obveščanje svojih strank preko SMS sporočil. Program SMSar, ki za svoje delovanje uporablja komunikacijski sistem M-Vrata, lahko v nekaj sekundah pošlje več deset tisoč sporočil in tako člane kluba Clark obvesti o raznih promocijskih akcijah, novih kolekcijah ...
» SMSar

Spletna stran Razpisi.info

Za CNVOS, Zavod center za informiranje in razvoj nevladnih organizacij, prenavljamo spletno stran, ki je bila ustvarjena kot pomoč tako pri prijavljanju na razpise, kot sodelovanju pri zadoščanju razpisnih pogojev. Na strani je objavljena dokumentacija tako slovenskih kot evropskih razpisov.
» www.razpisi.info


Forum o internetu