perun pro

domov domov
e-mail email

Smsar

SMSar

TaskScheduler

TaskScheduler

Programska rešitev TaskScheduler

Povzetek:

Program pomaga pri optimalnemu razporejanju delovnih ekip. Razporedi jih po delovnih dneh in po posameznih urah. Hkrati poskrbi, da je čakalna doba strank čim krajša, prav tako pa znotraj posameznega dneva reducira prevažanja ekip. To dela s pomočjo pametnega genetskega algoritma. Dobljene rezultate oz. razpored ekip je mogoče tudi natisniti.
Delovno okolje: Microsoft Windows

Oglejte si še krajšo video predstavitev v vašem brskalniku (swf, 0.4MB).

Daljša predstavitev:

V podjetju smo razvili inovativno programsko rešitev, ki omogoča boljši izkoristek delovne sile v odvisnosti od časa in razdalje med delovišči. Program omogoča natančen razpored dela v prihodnosti, za vsak dan in delovno ekipo sproti. Celoto zaokroža moderen, pregleden ter intuitiven uporabniški vmesnik v slovenskem in angleškem jeziku.

Uporaba je nadvse preprosta. Pri prvi uporabi je potrebno vnesti začetne podatke, kot so delovne ekipe, njihov urnik in seznam delovnih dni. Dodatno se nato vnese še stranke in okrožja, za najboljšo optimizacijo pa je potrebno nastaviti tudi sosledje okrožij oz. razdalje med njimi. Nato se lahko začnejo vnašati opravila, katere program kasneje optimizira.

V podjetju smo posebno pozornost namenili matematičnemu algoritmu, ki skrbi za razpored ekip. Preko nastavitev se določa način optimizacije, prav tako vpliv razdalj med okrožji. Hkrati ima program možnost nastavljanja različnih fines, kot so, denimo, število korakov algoritma ali pogoje, pod katerimi se optimizacija ustavi.

Ko je razpored končan, je možen tabelčni (klik) ali koledarski (klik) pregled, oba pa je mogoče tudi natisniti bodisi kot poročilo bodisi kot delovni razpored.

Program je zlahka nadgradljiv, po specifičnih željah stranke je možno implementirati nove funkcionalnosti.

Aplikacija je primerna za vsa podjetja, ki bi rada optimizirala postopek svojih delovnih ekip. Tipično so to podjetja, ki se ukvarjajo z gradbeništvom, montažo in čiščenjem. Kot že rečeno, pa je aplikacija lahko v pomoč vsem podjetjem, ki imajo težave z razporejanjem delavcev oz. delovnih ekip oz. bi jim pomagala pametno načrtovati delovno prihodnost, brez zamujanja rokov.
Program je možno tudi dodatno razširiti oz. dodatno prilagoditi specifičnim željam stranke.

Reference: Program že uporablja gradbeno podjetje iz Gorenjske z 11 zaposlenimi.

Video predstavitev.

«  Nazaj na produkte